SEYİRCİ BASKIMIZ YOK!

SEYİRCİ BASKIMIZ YOK!

TFF 2. Lig Kırmızı grupta şampiyonluk hedefleyen İskenderunspor’un Kulüp Başkanı Hakan Bolat, çok iyi giden lider takımın en önemli eksiğinin maçlarda taraftar desteği olduğunu söyledi.

Grubun yeni takımı olarak hedefle emin adımlarla ilerlediklerini ifade eden İskenderunspor Kulüp Başkanı “7’de 6 galibiyetle şu anda bulunduğumuz ortam için iyi bir skor, iyi bir puan. Zonguldak maçında da şanssız bir şekilde yenildik. Zonguldak bizden üstün bir maç oynamadı, genelde biz üstündük ama bir kaza oldu, atık onu geçmişte bıraktık. En azından bir puan alsaydık çok iyi olacaktı” dedi.

GOL KISIRLIĞI YAŞIYORUZ

Van maçının da değerlendirmesini yapan Başkan Bolat “Gerçekten çok iyi top oynadık. Tamamen bizim kontrolümüz altında geçti maç, iki topumuz direkten döndü, üç dört tane yüzde yüzlük gol pozisyonunu kaçırdık. Hakkını teslim edelim, Van spor kalecisi de çok iyi top oynadı, onu da tebrik ederim. Maç genelde bizim açımızdan iyi geçti. Herkesin anlaması gereken birey var, gol kısırlığı yaşıyoruz bu gol kısırlığını halledecez çok gol kaçırıyoruz bunlar dönecek kazanacaz şampiyon olmak istiyorsak puna biriktirmek lazım puan yönünden şu anda iyi gidiyoruz” diye konuştu. 

TEK EKSİĞİMİZ TARAFTAR

Çarşamba günü Kırklareli sporla maçlarının olduğunu da hatırlatan Başkan Bolat “O maçada 3 puan parolasıyla çıkıyoruz. Arkasından 4 gün sonra da Diyarbakır deplasmanına gidiyoruz. Bu hafta bizim için gerçekten çok zor, kazasız belasız atlatırız inşallah. Van maçından sonra çok üzüldüğümüz şey Kemal Tokak’ın önceki maçta ayağı kırılmıştı. Maalesef Hamza’nın çapraz bağlarında sorun var, tahmin ediyorum 3 ay oynayamayacak. Raporu bugün belli olacak ama bu bizim için çok büyük bir kayıp oldu. Bir yandan işlerimiz iyi gidiyor ama bir yandan da çok şanssızlık var üstümüzde. Herkesin bilmesi gereken bir şey var; bu takım çok başarılı, ancak çok az bir seyirciyle oynuyor. Hiç seyirci baskımız yok! Burada hepimiz el ele verip, bir birbirimize deste olup Sarıseki stadını mutlaka bitirmemiz lazım. Yılbaşında bir aksilik olmazsa o stada geçmemiz lazım. Çünkü o stat bizim için çok önemli. İkinci yarıda seyirci baskısıyla şampiyonluğu kazanacağımıza çok inanıyoruz. İyi gidiyoruz, iyi gitmek zorundayız, çünkü iyi takımız. Hatay stadına seyirci gelmemesi bir mazeret değil, Hatay stadı 60 km, buradan bir lider takımının destelenmesi lazım. Cefekar İskenderun spor seyircisini bütün ilçelerden ve mahallelerden gelmesi için davet ediyoruz” şeklinde konuştu.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.