SGK HATAY’DA 2022 YILI PLANLAMASI YAPILDI

SGK HATAY’DA 2022 YILI PLANLAMASI YAPILDI

Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Hamit Bal başkanlığında gerçekleşen toplantıda 2022 yılı planlaması gerçekleştirildi. Toplantıya Müdür Bal’ın yanı sıra İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürleri de katılım gösterdi. İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıda kayıtlı istihdamın artırılmasına yönelik yapılacak çalışmalar, Hizmet kalitesini artırabilmek için yapılacak hizmet içi eğitim programı planlaması, İl Müdürlüğü performansı ile Müdürlüğümüzün diğer iş ve işlemleri konularında kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.

BAL: SGK VATANDAŞIN GÜVENCESİDİR

SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal, toplantıyla ilgili yaptığı açıklamada; “Sosyal Güvenlik Kurumu, vatandaşın geleceği, güvencesidir. Bu anlamda bizim üzerimizde büyük sorumluluk var. Vatandaşların gelecek planlamasında en önemli kurum olan SGK kurumu olarak İl Müdür yardımcılarımız ve Merkez Müdürlerimizle sürekli toplantılar yapıyoruz. Bugün de 2022 yılı içerisinde gerçekleştirmeyi planladığımız çalışmaları görüştük. Görüş ve önerilerini sunan, toplantıya katılım gösteren herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.