SGK HATAY’DA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

SGK HATAY’DA DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürlüğü üst yönetim kadrosu, vatandaşların işlerinin kolaylaştırılması amacıyla gündemdeki konuları görüşmek üzere toplandı. SGK İl Müdürü Hamit Bal başkanlığındaki toplantıya İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürleri katılım gösterdi. Vatandaşların geleceklerinin planlanması açısından kritik öneme sahip olan SGK’da iş ve işlemlerde hata istemeyen Müdür Bal, toplantıya katılanlara önemli uyarılarda bulundu. Vatandaşlara güvenli bir çalışma ortamı sağlanması, emekliliklerinin tam zamanında tespiti ve işlerinin aksatılmadan halledilmesi konusunda son bilgilerin de değerlendirildiği toplantıda ayrıca il müdürlüğünün performans verileri de masaya yatırıldı.

BAL: TAM KAPASİTE İLE HİZMETE DEVAM EDİYORUZ

SGK’nın merkezde ve ilçelerde tam kadro ile çalışmalarını sürdürdüğünü belirten Bal, tüm vatandaşların haklarının korunduğunu belirterek; “İl Müdürlüğünce her ay düzenli olarak yapılan merkez müdürlükleri istişare toplantısını İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirdik. Toplantıda; İl Müdürlüğü performans ve karne uygulamasının değerlendirilmesi, 8 Eylül 1999 öncesi tescili yapılan sigortalılarımızın dosyalarının güncellenmesi, kayıtlı istihdamın teşviki ile ilgili yapılacak rehberlik çalışmaları, tasarruf tedbirleri, EBAYS Projesi-Arşiv Tarama Sistemi iş ve işlemleri ile kurumumuzun diğer iş ve işlemleri konularında kapsamlı bir değerlendirme yaptık. Vatandaşlarımızın en büyük güvencesi olmaya SGK ailesi olarak devam edeceğiz” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.