Meşale Gazetesi

SGK HATAY’DA PERFORMANSA TAM NOT

SGK HATAY’DA PERFORMANSA TAM NOT

Hatay’ın en başarılı kurumları arasında yer alan Sosyal Güvenlik Kurumunda rutin toplantıda ilk 6 aylık performansa tam not verildi.

Vatandaşların çalışma hayatlarının her alanını ilgilendiren en önemli kurum olan SGK Hatay İl Müdürlüğü’ndeki toplantı SGK Hatay İl Müdürü Hamit Bal başkanlığında gerçekleşti. İl Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya İl Müdür Yardımcıları ve Merkez Müdürleri katıldı. Toplantıda; İl Müdürlüğü performans ve karne uygulamasının değerlendirilmesi, tasarruf tedbirleri, emanet hesaplar, Yazışma usul ve esasları, EBAYS Projesi-Arşiv Tarama Sistemi iş ve işlemlerinde devam eden süreç ile kurumumuzun diğer iş ve işlemleri konularında kapsamlı değerlendirmeler yapıldı.

BAL: SGK HATAY’DA TARİH YAZIYOR

Hatay’daki ekip çalışmasından oldukça memnun olduğunu kaydeden Müdür Hamit Bal; “SGK Hatay ailesi sürekli istişareler ve toplantılarla bilgilerin tazelendiği bir kurumdur. Bu yapımızı koruyarak vatandaşlarımıza en güncel bilgilerle uzman personellerimizle hizmet veriyoruz. Bugünkü toplantımızda oldukça önemli konularda istişarelerde bulunduk. SGK olarak Hatay’da göstermiş olduğumuz başarı ile tarih yazıyoruz. Tüm ekibimizi başarılarından dolayı tebrik ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.