SGK İL MÜDÜRÜ BAL HASİAD’I AĞIRLADI

SGK İL MÜDÜRÜ BAL HASİAD’I AĞIRLADI

Sosyal Güvenlik Kurumu Hatay İl Müdürü Hamit Bal, SGK’nın avantajlarından yararlanmak isteyen iş dünyası temsilcileriyle buluşmaya devam ediyor. Hatay’ın iş dünyasının lokomotif kuruluşu olan Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Av. Murat Hayzaran ve beraberindeki iş insanları, bugün SGK İl Müdürü Hamit Bal’ı ziyaret etti. İl Müdürü Hamit Bal, kendisini ziyaret eden heyete istihdam teşvikleri, Kurumumuzla ve iş hayatı ile ilgili konularda diğer konularda  paylaşımlarda bulundu. Hatay’da iş dünyasının üretim kapasitesinin artması, SGK’nın avantajlarından yararlanılarak rahat nefes alınabilmesi için sürekli iş dünyası ile buluşan Bal, avantaj ve fırsatlar ile ilgili bilgilendirmelerde bulunuyor ve bu sayede işletmeler zorlu ekonomik şartlar arasında uygun fırsatlardan yararlanabiliyorlar.

MÜDÜR BAL’DAN HAYZARAN’A TEŞEKKÜR

Bu amaçla iş dünyasına yaptığı çağrıya olumlu yanıt veren HASİAD’a ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sunan SGK İl Müdürü Hamit Bal, kapılarının herkese açık olduğunu, fırsatlardan herkesin yararlanmasını istediklerini belirtti. Hatay Sanayici ve İş İnsanları Derneği (HASİAD)  Yönetim Kurulu Başkanı Av. Murat Hayzaran da kabulünden ve yaptığı bilgilendirmelerden dolayı Müdür Bal’a teşekkür etti. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.