SICAKLAR PARK VE BAHÇELERİ BOŞ BIRAKTI

SICAKLAR PARK VE BAHÇELERİ BOŞ BIRAKTI

Geride bıraktığımız hafta yaşanan sıcaklar özellikle gündüz saatlerinde Antakya ve Defne ilçelerinde cadde ve sokakları olduğu gibi park ve bahçeleri de boş bıraktı.

40 dereceye dayanan hava sıcaklığının Ağustos ayı boyunca süreceğine işaret eden Meteoroloji yetkilileri ise serinliğin ancak Eylül ayı ile birlikte görüleceğini söylediler.

Yaz mevsimi ile birlikte park ve bahçelerde boy göstermeye alışık olduğumuz çocuklar ise durumdan oldukça şikâyetçi. Okulların tatil olmasıyla birlikte evlere hapis olduklarını söyleyen çocuklar, “Daha önce anne ve babalarımız bizim dışarı çıkmamızı ve parklarda oyun oynamamıza izin veriyorlardı. Ancak artık vermiyorlar. Havalar sıcak olduğu için evin dışına çıkamıyoruz” dediler.

Park ve bahçelere ancak akşam saatlerinde anne ve babaları ile birlikte gittiklerini söyleyen çocuklar, havaların biraz daha serinlemesiyle birlikte gündüz saatlerinde de oyun oynamak istediklerini söylediler.Fotoğraflarda Antakya’da bir park ve parkın sıcak havalar nedeniyle boş olması görülüyor.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.