SİGORTA VE RİSK EĞİTİMLERİ BAŞLADI

SİGORTA VE RİSK EĞİTİMLERİ BAŞLADI

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, esnafın sigorta bilincini artırmak ve risklere karşı tedbir alabilmesini sağlamak amacıyla eğitim verilmeye başlandığını bildirdi.

Palandöken, yazılı açıklamasında, DMW Eğitim Danışmanlık Hizmetleri AŞ ile esnafın her türlü sigorta konusunda bilincini artırmak, sorumluluklarının farkına varmasını sağlamak ve alabileceği önlemleri hatırlatmak amacıyla “Sigorta ve Risk Eğitimleri Protokolü” imzaladıklarını belirtti.

Protokol kapsamında Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı (TSEV) tarafından verilen eğitimlerin 4 oturumda tamamlandıktan sonra diğer eğitimlere geçileceğini belirten Palandöken, “Her ay 4 hafta boyunca düzenlenecek eğitim setimizin ilk haftasını tamamladık, ikinci hafta yarın başlayacak. Eğitimlerin sonunda katılımcılara uluslararası düzeyde belge verilecek.” ifadelerini kullandı.

Palandöken, ilk oturumda sigorta sözleşmeleri yapılırken ve oluşan hasar esnasında dikkat edilmesi gerekenler, sigorta poliçe okunması, sağlık sigortalarının teminatları gibi konularının işlendiğini, ikinci oturumda ise esnafın iş yeri poliçe ürünü yaptırırken dikkat etmesi gerekenlere ilişkin Quick Sigorta tarafından bilgi verildiğini kaydetti. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.