“Şirinler” Bir Kez Daha Güldürdü

Türkiye turnesinden dönen Oyun dünyası tiyatro topluluğunun deneyimli oyuncuları tarafından bir kez daha sahnelenen çocuk oyunu “Şirinler” izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.

“Şirinler” Bir Kez Daha Güldürdü

Türkiye turnesinden dönen Oyun dünyası tiyatro topluluğunun deneyimli oyuncuları tarafından bir kez daha sahnelenen çocuk oyunu “Şirinler” izleyicilerin büyük beğenisini kazandı.Meclis Kültür ve Sanat Merkezinde iki seans sahnelenen oyun minik izleyicilerden olduğu kadar velilerden de büyük alkış aldı. Şehrimizin en faal tiyatro topluluğu olma özelliğini taşıyan Oyun Dünyası ekibi sanat yönetmeni Hamza Ölmez tarafından yazılan ve yönetilen “şirinler ” adlı oyunun finalinde seyircileri selamlamaya çıkan oyuncular ellerinde Atatürk posteri ile çıkınca salonda alkış fırtınası yaşandı.
Oyun Dünyası genel sanat yönetmeni Hamza Ölmez yaptığı açıklamada :”Defalarca sahnelediğimiz ve her defasında minik izleyicilerimiz tarafından bol bol kahkahaların atıldığı “Şirinler “oyunumuzu bir kez daha başarı ile sahneye koymanın mutluluğunu yaşadık.Oyun Dünyası ekibi olarak yeni sezonda çocuk oyunlarımız ile minik izleyicilerimizin karşısında olmaya devam edeceğiz.Sadece minik izleyicilerimiz için değil yetişkinler içinde şuan da çalışmalarına devam ettiğimiz yeni oyunlarımız olacak.Ayrıca her fırsatta dile getirdiğimiz tiyatroya ilgi duyan insanları davet ettiğimiz ekibimizde yeni yeteneklerimizde oyunlarımızda rol alacak.Oyunumuzda emeği geçen sahne ve sahne arkasındaki oyuncularımız başta olmak üzere,bizleri yalnız bırakmayarak oyunu izlemeye gelen herkese,bizlerden desteklerini esirgemeyen kuruluşlarımıza ve her daim yanımızda olan büyük destekçimiz Meclis Kültür Merkezi yönetimine teşekkür ediyorum.”dedi.
“Şirinler “ oyuncuları arasında Mustafa Ölmez,Yusuf Garbi,Hamza Ölmez,Burak Ölmez,Muhammed Ünlü ve Gizem Aslan yer alırken ses ve ışık yönetmenliğini Orhan Uçar yaptı.Oyun sonrası minik izlericilerden yoğun ilgi gören Şirinler onlarla bol bol hatıra fotoğrafı çekildi.
HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.