ŞOFÖR ESNAFIMIZIN EMEĞİ KUTSALDIR

ŞOFÖR ESNAFIMIZIN EMEĞİ KUTSALDIR

Hatay Şoför ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz,  yen, yılın ilk mesai gününde de esnafların yanında oldu. Mesai mevhumu gözetmeden şoför esnaflarının sorunlarını dinleyen başkan Yılmaz, sorunların çözümü için gerekli çalışmaların yapılması için harekete geçti.

Hatay Şoför ve Otomobilciler Odası Başkanı Aziz Fatih Yılmaz, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında  Açıkel Öğrenci Servisi, Kuyucu Nakliyat, St. Pierre Taksi Durağı, Betonsan Taksi Durağı işletmelerini ziyaret ederek şoför esnaflarının sorunlarını dinledi. Başkan Yılmaz, ilk olarak Mustafa Açıkel’in sahibi olduğu Açıkel Öğrenci Servisi Turizm işletmesinde şoförlerle kahvaltıda buluştu.

ŞOFÖR ESNAFLARINA ÇÖZÜM ÖNERİLERİNİ SUNDU

Burada şoförlerin güncel sorunları, akaryakıt fiyatlarındaki artış, yedek parça ve işçilik maliyetlerinin artması, öğrenci taşımacılık ücretlerinin artan fiyatlar karşısında yeterli olmaması gibi çok sayıda başlığın değerlendirildiği toplantıda Başkan Yılmaz, şoför esnaflarına çözüm önerilerini sundu. Çok sayıda konunun konuşulduğu toplantı, iyi dilek ve temennilerin sunulmasının ardından sona erdi.

ŞOFÖR ESNAFIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIM

Başkan Yılmaz, Açıkel Turizm işletmesinin ardından Kuyucu Nakliyat, St. Pierre Taksi Durağı ve Betonsan Taksi Durağı işletmelerine de ziyaret gerçekleştirdi. Taksi şoförlerinin, tüm sorunların üzerine taksilerin eski cazibelerini yitirmesi ile ilgili şikâyetlerini dinleyen Yılmaz, taksi taşımacılığını özendirmek ve cazip hale getirmek için yapılacakları anlattı. Başkan Yılmaz, misafirperverliklerinden dolayı tüm esnaflara teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. Yılmaz, evlerine ekmek götürmek için 24 saat direksiyon sallayan şoförlerin her zaman yanında olduğunu da kaydetti.

Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.