ŞOFÖRLERİN DESTEKÇİSİ ‘’AZİZ FATİH YILMAZ’’

ŞOFÖRLERİN DESTEKÇİSİ ‘’AZİZ FATİH YILMAZ’’

Hatay Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı ve TŞOF yönetim kurulu üyesi Aziz Fatih Yılmaz’a olağan seçim öncesinde şoför esnaflarından tam destek mesajları gelmeye devam ediyor.

Her gittiği işletmede şoförlerin sevgi seline uğrayan Başkan Yılmaz, kongre öncesinde yoluna emin adımlarla ilerliyor. Görev yaptığı süre boyunca gece gündüz demeden şoför esnafının her zaman yanında olan ve esnafların her sorunuyla bizzat ilgilenen Başkan Yılmaz ziyaret ettiği şoför esnaflarından yakın ilgi görüyor.

YILMAZ’A ŞOFÖRLERDEN TAM DESTEK

Görev süresi boyunca gece gündüz demeden yanlarında olduğu şoför esnafının oylarına talip olan Başkan Yılmaz, Hatay’da şoför esnafının haklarını genişletmek, sosyal ve ekonomik imkanlarının artmasını sağlamak, şoförlerin sorunlarına anında çözüm üreten çözüm odaklı yönetim anlayışı ve oda eksenli değil, şoför esnafı eksenli bir yönetim anlayışı ile şoförlere sesleniyor. Şoförler ve Otomobilciler Odası’nın 4 duvardan ibaret olmadığının altını çizen Yılmaz, odanın herkese açık olduğunu ve her türlü sorunda şoförlerin yanlarında olduğunu belirtiyor.

ZİYARETLERE HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Başkan Yılmaz, bu kapsamda Esentepe Taksi Durağı işletmesini, Kanatlı Otomotiv sahibi Mustafa Kanatlı’yı, Gülderen Mahallesi’ndeki şoför esnaflarını, Gökçegöz-Açıkdere-Akcurun şoför esnaflarını, Altınözlüler Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı aynı zamanda Galerici esnafı Ömer Kuday’ı, PAC Kooperatifi Başkanı Mehmet Kırtışoğlu ev sahipliğinde şoför esnaflarını, Avsuyu Kooperatif Başkanı Cuma Güney ev sahipliğinde şoför esnaflarını, Hasip Güngörmüş ev sahipliğinde şoför esnaflarını, Madenboyu Mahallesi’nde şoför esnaflarını ziyaret etti.

YILMAZ: GÜZEL İMKANLAR SAĞLAMAK BOYNUMUZUN BORCUDUR

Başkan Aziz Yılmaz, seçim öncesinde yaptığı açıklamada; “Hatay’da şoför esnaflarının yakın dönemde neler yaşadığının en yakın tanığıyım. Önce tam kapanma süreci, ardından da maliyetlere yansıyan fiyat artışları ortamında işlerin azalması dolayısıyla bu süreçten en çok etkilenen kesimlerin başında şoför esnafları geldi.

Ekmek tekneleri olan araçlarını aylarca çalıştıramadılar. Ailelerinin tek geçim kaynağı olan bu araçlar ile bir daha bu süreçlerin yaşanmaması temennileriyle daha güzel işlere ve imkanlara kavuşturmak bizim esnaf temsilcisi olarak boynumuzun borcudur. Ankara’da da aldığım görev icabı şoför esnaflarımıza ne gibi haklar kazandırabiliriz diye sürekli takipteyim.

İnşallah şoför abilerimin, kardeşlerimin de destekleriyle önümüzdeki dönemde sosyal ve ekonomik anlamda daha güçlü bir meslek haline getirmeyi amaçladığımız şoför esnaflarımız ile birlikte güçlü bir yönetim ortaya koyacağız. Bu amaçla ziyaret ettiğim, odamıza gelerek destek veren tüm esnaflarımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Önümüzdeki günlerde gerçekleşecek olan kongremize de şimdiden tüm şoför esnaflarımızı davet ediyorum” ifadelerini kullandı.

Haber: M. Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.