SOKAK HAYVANLARINA YARDIM EDELİM

SOKAK HAYVANLARINA YARDIM EDELİM

Demokrasi ve Atılım Partisi Hassa İlçe Başkanı Zekeriya Aşık, zor geçen kış şartlarında sokak hayvanlarına yardım eli uzatılmasını istedi.

DEVA Partisi Hassa İlçe Başkanı Zekeriya Aşık yaptığı açıklamada, “Çetin geçen kış ayında Hassa’da kar yağışı yerini yağmura bıraktı. Dondurucu soğuklar devam ediyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle Havaların aşırı soğumasıyla sokak hayvanları için zor günler başladı. Sokak hayvanları bu soğuk kış günlerinde hem yiyecek bulmak hem de vücut ısılarını korumak zorunda. En güzeli evinizin kapılarının ağzına, pencerelere, yol kenarlarına yemek artıkları, mama ekmek kırıntıları bir hayvana bir can dosta ikramınız olsun. Onunla birlikte yaşamaya başlamanın sizin hayatınızda ne kadar büyük değişiklikler yaratacağını anlamanız uzun sürmeyecektir. Can dostunuz da kısa sürede toparlanacak ve keyfine bakacaktır. Eğer evinizin koşulları yeme içme barınma için uygun değilse, yaralı, hasta durumundaki hayvanları kısa süreliğine misafir edinelim” ifadelerini kullandı.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.