SÖNMEZ, ECZACILARI UNUTMADI

SÖNMEZ, ECZACILARI UNUTMADI

AK Parti Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Sönmez, Dünya Eczacılar Günü vesilesiyle kent genelinde hizmet veren eczacıları ziyaret etti.

Her türlü sosyal sorumluluk projesinde yer almaya gayret eden Başkan Sönmez, vatandaşlara şifa dağıtarak çok önemli bir misyon üstlenen eczacıların günlerini kutladı.

“DÜNYA ECZACILAR GÜNÜ KUTLU OLSUN”

REKLAM ALANI

Eczacıların meslekleri gereği sağlık dağıttıklarını kaydeden Sönmez; “Ülkemizin dört bir yanında halk sağlığının korunması için gece gündüz gayretle çalışan eczacılarımızın Dünya Eczacılar Günü’nü kutluyoruz. Sağlık hizmeti sunumunun en önemli halkalarından biri olan eczacılar; ilaçların hazırlanması, saklanması ve reçete edilmesi hakkında bilgiye sahip olup, ilaç olarak değerlendirilmesi gereken diğer ürünler hakkında da uzman olan kişidir. İlaç üretiminden hastaya ulaştırılmasına kadar her aşamada yüksek görev bilinci ve hassasiyeti ile mesleklerini yürüten eczacılarımız, herkesin kolay ulaşabileceği en yakın sağlık danışmanı olarak, hasta ve hasta yakınlarımıza en iyi hizmeti vermeye çalışmaktadırlar.

Bilimsel eczacılığın kuruluşunun yıldönümünde toplum sağlığının korunmasında birinci basamak sağlık çalışanları olarak, hizmetlerini sürdüren tüm eczacılarımızın “Dünya Eczacılar Günü içtenlikle kutlar, halkımıza fedakârlıklarını esirgemeyen tüm eczacılarımıza en derin muhabbetlerimi sunar, çalışmalarında üstün başarılar dilerim” ifadelerini kullandı. Haber.Zeliha Naz ÇAYLI

ETİKETLER:
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.