SORUMLULUK BİZDE DEĞİL AMA VATANDAŞ BİZİM VATANDAŞIMIZ

SORUMLULUK BİZDE DEĞİL AMA VATANDAŞ BİZİM VATANDAŞIMIZ

Antakya Belediyesi şehir merkezine uzak mahallelerin daha çok hizmete ihtiyacı olduğu bilinci ile çalışıyor. Kırsal mahallelere yol, temizlik, park gibi hizmetlere temel ihtiyaç olarak öncelik veren Antakya Belediyesi, mahalle muhtarlarından gelen talepleri de geri çevirmiyor.  

Şehir merkezine uzak, daha önce köy olup Büyükşehir yasası ile mahalle olan bölgelere önem veren Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, muhtarların talepleri doğrultusunda bazı mahallelere otobüs durağı konulması talimatını verdi. 

Antakya Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre muhtarların talebi ve Başkan Yılmaz’ın talimatları doğrultusunda kırsaldaki bazı mahallelere otobüs durağı konuldu.  

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “ Bazı Mahallelerimizde muhtarlarımızın talebi üzerine otobüs bekleme durakları belediyemiz tarafından yapıldı. Normalde otobüs durağı, ulaşım işleri Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin sorumluluğunda ama orada yaşayanlar bizim vatandaşımız. Vatandaşlarımızın mağdur olmaması amacıyla hizmet sunuyoruz.”

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.