SP’Lİ ÖKSÜZ BASIN MENSUPLARINI UNUTMADI

SP’Lİ ÖKSÜZ BASIN MENSUPLARINI UNUTMADI

Saadet Partisi Payas İlçe Teşkilatı Başkanı Ramazan Öksüz 10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ Bayramı dolayısıyla Dörtyol’dan da basın mensuplarını da konuk etti.

Saadet Partisi İlçe Başkanı Ramazan Öksüz’ün düzenlediği kahvaltılı buluşmaya Payas ve Dörtyol ilçelerindeki yerel gazetelerin temsilcileri, yaygın basının muhabirleri katıldı. SP’li Ramazan Öksüz, doğru bilginin yayılmasında önemli bir görevi yerine getiren ve bölgede görev yapan basın mensuplarının ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ Bayramını kutladı. Basın mensupları da Saadet Partisi ilçe teşkilatına, bu özel günde hazırladıkları kutlama programından dolayı teşekkür etti. Dörtyol Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sedat İskenderoğlu ise Gazeteciler Günü nedeniyle Saadet Partisi Payas ilçe başkanlığının organize ettiği toplantı ile bu özel günün kutlandığını belirterek “Bu nezaketinden dolayı Saadet Partisi Payas İlçe Başkanı Ramazan Öksüz ve teşkilatına basın mensubu gazeteci arkadaşlarımız adına sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dedi.

Haber: Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.