SPOR TOTO TEŞKİLATINDAN HATAY’DAKİ BELEDİYELERE DESTEK SÖZÜ

SPOR TOTO TEŞKİLATINDAN HATAY’DAKİ BELEDİYELERE DESTEK SÖZÜ
  • Güncel
  • 26 Temmuz 2024 15:35
  • A+
    A-

TBMM Dijital Mecralar Komisyon Başkanı ve Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, beraberinde Hatay’ın ilçe belediye başkanlarından Antakya Belediye Başkanı İbrahim Naci Yapar, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan ve Reyhanlı Belediye Başkanı Ahmet Yumuşak ile birlikte Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk’ü ziyaret etti.Yayman, ziyaret sonrası sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Şehrimize yapılması planlanan yatırımlar konusunda istişarelerde bulunduğumuz Sn. Öztürk’e desteklerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk’ün deprem bölgesinde yapacağı yeni çalışmalar hakkında Hatay’dan gelen belediye başkanlarına bilgi verildiği öğrenildi.

İlçe Belediye Başkanlarının taleplerini dinleyen Spor Toto Teşkilat Başkanı Mehmet Ata Öztürk, bölgede yeni spor sahalarının yapımı için destek olabileceğini sözünü verdiği ileri sürüldü.Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.