STANDLAR FAHİŞ FİYATA MI SATILIYOR?

STANDLAR FAHİŞ FİYATA MI SATILIYOR?

Her yıl adı skandallarla fahiş fiyatlarla anılan Hatay Günleri ile ilgili çeşitli söylentiler dillendirilmeye devam ediyor.

Hatay Günleri’nin bu yıl da zayıf geçeceği beklentisi kamuoyunda hakim olan görüş olarak dikkat çekiyor. Konuya hakim olan vatandaşların bu işin desteksiz yapılamayacağını belirttiği organizasyonun böyle giderse fiyaskoyla sonuçlanacağı öngörülüyor. Hatay’a şimdiye kadar hiçbir faydası dokunmayan, Hatay Günleri’ni almak için son dönemde Hatay’ı su yolu yaptığı kulaktan kulağa yayılan bazı isimlerin Hatay adını bu organizasyon ile lekelemesinden korkan bazı vatandaşlar bu işin yalnızca valilik himayesinde yapılmasını ve sadece Hatay’ın tanıtılmasını istediler.

HATAY GÜNLERİ’NE KİMLER DAVETLİ, KİMLER DEĞİL?

Hatay’a buğday tanesi kadar katkısı olmadan bu organizasyonu üstlenen bu firmaya yöneltilen eleştirilerin başında bu organizasyonun davetli kısmı geliyor. Hatay’daki tüm belediyelerin katılmadığı bir organizasyonun Hatay’ı temsil edemeyeceğini belirten vatandaşlar, rant kokusu söylentileri altında başlasa da başarılı olamayacağı söylenen bu organizasyonun başlamadan bitirilmesini istediler. Hatay Günleri’nin Hata gününe dönmesini istemeyen vatandaşlar, bu işin ehil ellerce yapılmasını istiyor.  Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.