STK ADI ALTINDA KRALLIK MI KURULDU?

STK ADI ALTINDA KRALLIK MI KURULDU?

Binlerce üyesini temsil eden güçlü bir STK’nın başkanı ile ilgili kamuoyunda konuşulan konular, gazetemizden yayınladığımız yazıları destekliyor.Geçtiğimiz hafta gazetemizden okuyucularımıza sunduğumuz ve geniş yankı uyandıran haberimizde yer verdiğimiz STK ile ilgili gazetemizin telefonu vatandaşlar tarafından adeta kitlendi. Konuyla ilgili bize ulaşarak şikayette bulunanlar, gazetemize konuşmak isteyenler ve elinde bilgi ve belge olduğunu belirten onlarca vatandaşın katkıları ile kamuoyunda konuşulanlara göre bugünkü haberimizde de aynı STK ile ilgili konuya yer veriyoruz.

En büyük örgütlerden biri olan bu sendikada başkanlık yapan zatın aldığı milyonlarca liralık borçlanma yetkisinin akabinde bu paranın nerelere harcandığını sormuştuk.

HER ZAMAN DOĞRULARI YAZACAĞIZ

Sorduğumuz ve kamuoyu adına yanıt beklediğimiz bu habere ilişkin yanıt gelmemesi halinde de bize ulaşan bilgi ve belgeleri açıklayacağımızı belirtmiştik. Haberimize herhangi bir yanıt vermeyen, tüyü bitmemiş yetimin hakkını, binlerce üyesinin alın terini kendi çıkarlarına harcayan bu sendikanın tüm pisliklerini, kamuoyunda konuşulan, tarafımıza ulaşan tüm bilgi ve belgeleri sorumlu olduğumuz tek merci olan halkımıza aktaracağımıza dair söz vermiştik. Beklemelerimizin sonucunda gücünü üyelerinden yani halktan alan bu STK başkanı ve bu işte imzası bulunan yönetim kurulu üyelerinden herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Tüm bunlar olurken, aynı zat ve avaneleri tarafından gazetemize ve imtiyaz sahibimize karşı kullanılan gayriahlaki kelimeler için de adli merciilere başvuracağımızı bir kez daha bildiririz. Tüm bu hırsızlık iddialarına yanıt verme tenezzülünde dahi bulunmayan zihniyet ile mücadelemiz karanlıklar aydınlığa çıkana dek sürecek. Hukuki çerçevede ettiğiniz hakaretler için de mücadelemizi sürdüreceğiz. İşler gizli yapılır, ama Hatay Meş’ale Gazetesi varken, asla gizli kalmayacak…Haber:Kazım ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.