STK BAŞKANLARINDAN BAŞKAN GÜL’E ZİYARET

STK BAŞKANLARINDAN BAŞKAN GÜL’E ZİYARET

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, aralarında sendika temsilcileri ve siyasi parti temsilcilerinin bulunduğu heyeti makamında ağırladı. Başkan Gül’ü MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskin, Türk Eğitim Sen Hatay 2 No’lu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, TÜRKAV İskenderun Şube Başkanı Adem Aslan, İskenderun MHP İlçe Yöneticisi Abdullah Kesik ve İskenderun Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Cihan Akyürekoğlu ziyaret etti. Heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini ileten Gül, Hatay ve Türkiye gündemine dair önemli değerlendirmelerde bulundu.

YANIK: RABBİM BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN

Türk Eğitim Sen Hatay 2 No’lu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, ziyaretle ilgili yaptığı değerlendirmede; “Menfaatlerin, tesadüflerin bir araya getirmediği, aynı duygu ve düşünceleri taşıyan hakka ve hakikata inanmış insanlarız. Belen Belediye Başkanımız Sayın İbrahim Gül Başkanımı Teşkilat başkanlarımıza birlikte ziyaret ederek çeşitli hususlarda istişare ettik. Yüce Rabbim birliğimizi dirliğimizi daim etsin” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.