STK TEMSİLCİLERİNDEN BAYRAKDAR’A ZİYARET

STK TEMSİLCİLERİNDEN BAYRAKDAR’A ZİYARET

Kısa bir süre önce tüm dünyayı etkileyen koronavirüs hastalığına yakalanan ve tedavi gören Memur-Sen Hatay İl Başkanı ve Eğitim Bir Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar’a geçmiş olsun ziyaretleri devam ediyor. Başkan Bayrakdar, 14 günlük tedavi ve dinlenme sürecinin ardından bugün temaslarına kaldığı yerden devam etti. Başkan Bayrakdar’a son olarak Hatay Memur-Sen Başkan vekili Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Hüseyin Tutar ve beraberindeki heyet geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

TUTAR: DEĞERLİ BAŞKANIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Başkan Tutar, ziyarette yaptığı açıklamada, “Memur Sen Yönetim Kurulu olarak Memur Sen Hatay İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Hatay 1 Nolu Şube Başkanı İsmail Bayrakdar’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk. Sağlık içerisinde nice hayırlı hizmetler diliyoruz. Kendisinin koronavirüs sürecinde her zaman yanında olduk. Hastalığı atlatmasının akabinde de desteğimizi göstermek adına yine yanındayız. Bu vesileyle bir kez daha tüm vatandaşlarımıza aşı olmaları çağrısında bulunuyor, değerli başkanımıza tekrardan geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz ifadelerini kullandı.Başkan Bayrakdar nazik ziyaretlerinden dolayı Başkan Tutar ve beraberindekilere teşekkür etti. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.