STK’LARDAN MÜDÜR YÜKSEL’E TEBRİK ZİYARETİ

STK’LARDAN MÜDÜR YÜKSEL’E TEBRİK ZİYARETİ

Hatay’ın en tecrübeli kurum müdürlerinden olan İŞKUR Hatay İl Müdürü Ziya Yüksel, başarılı çalışmalarıyla takdir toplamaya devam ediyor. Memur-Sen İl Başkanı İsmail Bayrakdar, beraberindeki Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Hüseyin Tutar ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte İŞKUR Hatay İl Müdürü Ziya Yüksel’i ziyaret ederek başarılı çalışmalarından dolayı tebriklerini iletti. Müdür Yüksel’in başarılı çalışmalarıyla il genelinde işsizliğe ve kadın istihdamına katkı sunan onlarca uygulamanın hayata geçtiğini belirten Bayrakdar, çalışmalarından ve Hatay’a olan katkılarından dolayı Yüksel’i kutlayarak çalışmalarında başarılar diledi.

TUTAR: MÜDÜRÜMÜZÜN YANINDAYIZ

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Bayındır Memur-Sen İl Başkanı Hüseyin Tutar; “Memur-Sen İl Başkanımız Sayın İsmail Bayrakdar ve yönetim kurulumuz ile birlikte, İşkur İl Müdürümüz Ziya yüksel’i ziyaret ettik. Hatay için yapmış olduğu başarılı çalışmaları ile büyük hizmetler gerçekleştiren Sayın Müdürümüzün her daim destekçisiyiz. Bizlere göstermiş olduğu nazik ev sahipliğinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullanarak Yüksel’e tam destek olduğunu belirtti. Ziyaret, kurum önünde çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.