SUBAŞI MAHALLESİ DOĞALGAZINA KAVUŞTU

SUBAŞI MAHALLESİ DOĞALGAZINA KAVUŞTU

Defne ilçesi Subaşı Mahallesinde beklenen doğalgaz çalışmaları başladı.

CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur’un AKSA yetkilileri ile görüşmeleri sonrasında programa alınan doğalgaz çalışmaları start aldı. Başlatılan doğalgaz çalışmalarını yerinde inceleyen Milletvekili Güzelmansur’a Defne Meclis Üyesi Aydın Teker, Subaşı Mahalle muhtarı Bahçet Aytaç ve Mahallenin ileri gelenlerinden Ali Kaya Gül eşlik etti.

HAYIRLI OLSUN SUBAŞI

Konuyla ilgili olarak açıklama yapan Milletvekili Güzelmansur; “Bugün itibariyle subaşı mahallemizde doğalgaz çalışmaları başlatılmıştır. Şubaşı halkımıza hayırlı uğurlu olsun. Defne’nin her mahallesine doğalgaz’ı getirmeye çalışıyoruz. Bu konuda emeği geçen başta AKSA yetkililerine, muhtarıma, meclis üyeme ve Ali Kaya Gül kardeşime teşekkür ediyorum. Defne’ye hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

HERKESE TEŞEKKÜR EDERİM

Mahallenin ileri gelenlerinden Ali Kaya Gül ise; “Milletvekilimiz Mehmet Güzelmansur’a mahallemize yapılan bu hizmetten dolayı teşekkür ediyoruz. Mahalle halkının uzun zamandır beklediği bir hizmetti. Bize söylenen 2024’te dahi programa alınmadığı yönündeydi. Milletvekilimiz bakanlık düzeyinde görüşmeler yaptı çok emek verdi. Muhtarımız ve meclis üyemizde aynı şekilde yoğun çaba harcadı. Birçok defa AKSA’ya gittik. Bugün ise sonucunu aldık ve çalışmalar başlatıldı. Hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Herkese çok teşekkür ediyorum.” Dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.