SUYA ZAM YAPILMAMALIDIR

SUYA ZAM YAPILMAMALIDIR

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, pandemi döneminde hijyene en ihtiyaç olunduğu dönemde suya zam yapılmaması gerektiğini belirtti. Zamların doğrudan halkın cebini ilgilendirdiğini belirten Teksöz, belediye başkanlarına çağrıda bulunarak, konuyla ilgili çalışma yapmalarını istedi. Bilindiği üzere Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz’ın öncülüğündeki Cumhur İttifakı Belediye Başkanları, geçtiğimiz aylarda HBB Meclisi’nde üstün gayret göstererek suya yapılması istenilen %20’lik zammı iptal ettirmişti. Yeniden zam söylentilerinin ortaya çıkmasıyla birlikte HESOB Başkanı Teksöz de suyun vatandaşların en büyük ihtiyacı olduğunu belirtti ve suya zam yapılmamasını istedi. Başkan Teksöz, pandemi döneminde suyun temizlik, hijyen ve günlük kullanım için olmazsa olmaz bir unsur teşkil ettiğini belirtti. Teksöz, ayrıca 6 ay önce alınan karar gereği suya kademeli olarak indirim yapılmasını istedi.

TEKSÖZ: BELEDİYE BAŞKANLARIMIZDAN RİCA EDİYORUZ

İnsan sağlığı için suyun ilk ihtiyaç olduğunu belirten Teksöz, açıklamasında, “HATSU genel kurulunda suya zam yapılmamasını rica ediyoruz. Bu gibi zamlar üreticiye ve aynı zamanda tüketiciye yansıyacak ve enflasyonun artmasına neden olacaktır. Bu sebeple su zammı yapılmamalı 6 ay önce verilmiş karar doğrultusunda su fiyatlarında kademeli indirim yapılmalıdır. İlçe belediye başkanlarımız ve meclis üyelerimizin hepsinden rica ediyoruz. Teşekkürler” ifadelerini kullandı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.