SUZAN ŞAHİN’DEN DÖRTYOL’A ZİYARET

SUZAN ŞAHİN’DEN DÖRTYOL’A ZİYARET

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin yaklaşan ramazan bayramı öncesinde Dörtyol’da bir dizi ziyaret gerçekleştirerek hemşerileriyle bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin ilk ziyaretini Dörtyol Bedensel Engelliler ve Spor Derneğine gerçekleştirdi. Burada dernek başkanı Perihan Peker ile bir araya gelen Vekil Şahin engellilerin sorun ve beklentilerini dinledi. Döksader’de ilçenin kültür ve sanat hayatına ivme katan dernek üyeleri ve dernek başkanı Fevzi Yavuz ile keyifli bir sohbet yapan Milletvekili Suzan Şahin bir sonraki ziyaretini ise Dörtyol Gazeteciler Cemiyetine gerçekleştirdi. Ülkenin ve ilçenin içinde bulunduğu genel sorunlar üzerine uzun soluklu bir sohbetin ardından, Mimar ve Mühendisler Derneği Başkanı Ömer Özel ve dernek üyelerinin imar konusundaki sorun ve taleplerini dinledi.

ŞAHİN: ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINIZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Av. Suzan Şahin, Gönülden Gönüle Damlayanlar Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Özel ve yönetim kurulu üyelerine yaptıkları özverili çalışmalardan dolayı bir teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Bazı taziye ziyaretlerinde bulunduktan sonra Dörtyol Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Esma Kural ve yönetimini, son olarak da Hatay Büyükşehir Belediyesi Dörtyol İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek programını tamamladı.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.