TABANCA’DAN HATAY’DA DUYGULANDIRAN ZİYARET

TABANCA’DAN HATAY’DA DUYGULANDIRAN ZİYARET

İBB Personel Yönetimi Başhukuk Müşaviri, Disiplin Kurulu Başkanı ve Marmara Grubu Vakfı Yön. Kur. Üyesi ve İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı kurucu üyesi Serhat Tabanca, Hatay temasları kapsamında oldukça duygulu anlar yaşadı.

Geçtiğimiz dönemlerde Kırıkhan İlçe Başkanı iken vefat eden Kemal İmren’i de anan Tabanca, aynı zamanda başta İl Başkanı Şefik Çirkin olmak üzere ilçe başkanlıklarına ziyaret gerçekleştirdi.

Tabanca, ziyaretleriyle ilgili yaptığı açıklamada; “Ziyaretlerimiz kapsamında; İYİ Parti Hatay İl Başkanımız Şefik Çirkin‘i , Payas İlçe Başkanımız Bestami Gözükara ve yönetimini, İskenderun İlçe Başkanımız Mustafa Barın ve yönetimini, Arsuz İlçe Başkanımız İbrahim Zemzem ve yönetimini, Dörtyol İlçe Başkanımız Gürcan Eker’i , Belen İlçe Başkanımız Aydın Ekinci ve yönetimini ziyaret ettik, kısa zaman önce gerçekleştirdiğimiz ziyaretler esnasındaysa birde duygusal an yaşadık ki, Kırıkhan İlçe Başkanımız Kemal Imren Başkanım ve yönetimini de ziyaret etmiş ve sohbetinden istifade etmiştik.

Bu vesile ile tekrar Kemal Başkanıma Allah’dan rahmet, sevenlerine sabırlar diliyorum. Hatay İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak” ifadelerini kullandı. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.