TANDIRLARDAN SOFRALARA UYGUN FİYATLI EKMEK

TANDIRLARDAN SOFRALARA UYGUN FİYATLI EKMEK

Hatay İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Hatay Şubesi organize ile Antakya Pazaryeri konteyner  kentte oluşturulan İyilik Atölyesinde gerçekleştirilen faaliyetler arasın da yer alan tandır ekmeği uygun fiyatları ile dikkatleri üzerinde toplamaya devam ediyor.

Antakya Pazaryeri konteyner  kentte ikamet edenlerin yanı sıra  diğer  konteyner kentlerden gelen kadınların hünerli elleri ile hazırlanan tandır ekmekleri lezzetleri ile tam puan alırken uygun fiyatlı olması sebebiyle de takdir topluyor.

Ekmek 7 TL..

REKLAM ALANI

Depremin hemen akabinde faaliyete başladıkları İyilik Atölyesinde bir çok hizmeti kusursuz biçimde verdiklerini ifade eden İyilik Atölyesi yöneticisi Ali Karasu Açıklamasında:” Hatay İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Hatay Şubesi organizesi ile oluşturulan İyilik Atölyemizde lokomotif ürünümüz olan Tandır ekmeğinin yanı sıra yöresel lezzetlerimizden kömbe çeşitleri,Zahterli Köy Kahkesi ve reçel çeşitleri hijyen koşulları çerçevesinde üretilirken Terzi atölyesinde dikim,onarım ve ütü hizmeti veriliyor. Alanında deneyimli kadınların hünerli elleri ile tandırda pişirdikleri ekmeklerimiz uygun fiyatları ile yoğun ilgi görmektedir. Normal ekmek gramajında olan ekmeklerimiz 7 TL’den satılmaktadır.İçerisinde bulunduğumuz Antakya Pazaryeri konteyner  kentte bulunan depremzedelerimiz ve diğer konteynerkentlerden depremzedeler günlük sıcak sıcak ekmeğimizi almaktadırlar.”dedi.

Hayırseverlerden Ekmek Dağıtımı..

Hayırseverlerin de ekmekleri satın alarak ihtiyaç sahiplerine dağıtım yaptıklarını belirten Ali Karasu elde ettikleri gelir ile görev yapan Depremzede Kadınların  ev ekonomilerine katkı sağlarken, atölyenin  masraflarını karşılandığının ve  ihtiyaç sahibi ailelere gönderildiğini söyledi.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.