TARAFTARLAR İÇİN KAZANIN!

TARAFTARLAR İÇİN KAZANIN!

Bayrampaşa Spor maçı hazırlıklarını sürdüren İskenderun Spor‘da teknik direktör Jan Olde Riekerink, futbolcularla toplantı yaptı.

“TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

TFF 3. Lig 2. Grubunda zirve mücadelesi veren ekipler arasında yer Akdeniz temsilcisi İskenderun Spor, pazar günü İskenderun 5 Temmuz stadında oynayacağı Bayrampaşa Spor maçı hazırlıklarını Teknik Direktör Jan Olde Riekerink nezaretinde sürdürüyor. İskenderun Spor tesislerinde yapılan antrenman öncesi futbolcularla toplantı yapan Teknik Direktör Jan Olde Riekerink, “Yoğun geçen bir karşılaşmanın ardından geldiğimiz İskenderun’da gördüğünüz şehir bize sahip çıktı. Tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Iğdır Spor maçı geride kalmıştır. Önümüzde Bayrampaşa Spor karşılaşması var. İskenderun Spor hedefleri olan bir takımdır. Her takım bizden puan almak için uğraşacaktır. Bunun için Bayrampaşa Spor maçına odaklanmamız gerekmektedir. Bu taraftarlarımızın jestine karşılık bizler de galibiyetler alarak mutlu sona ulaşmak için tüm imkanlarımızı seferber etmeliyiz.” dedi. Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.