TAZEARSLAN’DAN HATAYLILARA TELEFERİK MÜJDESİ

TAZEARSLAN’DAN HATAYLILARA TELEFERİK MÜJDESİ

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin gizli kahramanı Genel Sekreter Nihat Tazearslan, Hatay halkına uzun zamandan bu yana hasretle beklenen projede müjdeli açıklamayı yaptı.

Önceki gün gerçekleşen HBB meclisinde söz alan Tazearslan, yapımı alanda çıkan tarihi eserler ve pandemi nedeniyle birkaç defa ertelenmek durumunda kalan projenin, kısa sürede yetiştirileceğini belirtti. Teleferik projesini Hatay halkına bir an önce sunmak için hazırlıkların tamamlandığını belirten Tazearslan, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Önceki toplantılarımızda teleferikte daha önce hiç kullanılmamış, yeni kabinlerin olacağını söylemiştik. Dünyada teleferik üreten 3-4 firma var. Bu üreticiler yaklaşık maliyet fiyatı nedeniyle teklif vermek istemedi. Geçen hafta yaklaşık maliyet fiyatına ulaştık. İhale tamamlandıktan sonraki 6 aylık süre zarfında çalışmaları tamamlayabileceğiz” dedi.

“ÇALIŞMALARI 6 AYDA TAMAMLAYACAĞIZ“

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, 2022 yılı Mart ayı  toplantısında, AK Partili meclis üyesi Ramazan Alpaslan, Antakya’daki teleferik inşaatında gelinen son durumu sordu. Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Nihat Tazearslan, “Önceki toplantılarımızda teleferikte daha önce hiç kullanılmamış, yeni kabinlerin olacağını söylemiştik. Dünyada teleferik üreten 3-4 firma var. Bu üreticiler yaklaşık maliyet fiyatı nedeniyle teklif vermek istemedi. Geçen hafta yaklaşık maliyet fiyatına ulaştık. İhale tamamlandıktan sonraki 6 aylık süre zarfında çalışmaları tamamlayabileceğiz” dedi. Tazearslan’ın açıklamaları vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.