TECİMEN, ANTAKYA’DA EĞİTİMİN KALİTESİNİ ARTTIRIYOR

TECİMEN, ANTAKYA’DA EĞİTİMİN KALİTESİNİ ARTTIRIYOR

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, ilçede eğitim kurumlarını sık sık ziyaret ederek sorunları yakından takip ediyor.Eğitimin tüm unsurlarını eksiksiz olarak ziyaret eden Tecimen, yaptığı kurul toplantılarıyla eğitimin kalitesinin arttırılmasını istiyor. Müdür Tecimen, Antakya genelinde ziyaretler kapsamında Nasrettin Hoca Anaokulunu ziyaret etti. Ziyarette Okul müdürü İsmail Pek’ten salgın döneminde eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Öğrenciler ile sohbet ederek, yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Motorlu Taşıt Sürücüleri Kursları Derneği ve Temsilcileriyle koordinasyon toplantısı düzenleyen Tecimen, hem kursların sağlıklı bir şekilde sürmesini istediğini belirtti. Toplantıda katılımcılarla gündeme yönelik de istişarelerde bulunan Tecimen’e, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Salih Özgün de eşlik etti.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERİ KABUL ETTİ

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Bursluluk sınavını kazanan Narlıca Ortaokulu öğrencilerini kabul etti. Öğrencileri başarılarından dolayı tebrik eden Tecimen, okul yöneticilerini de emeklerinden dolayı kutladı. Okul Müdürü Mustafa Arıkoğlu’na ziyaretinden dolayı teşekkür etti. Antakya İlçe Milli Eğitim müdürlüğü ile Yapı Kredi Bankası Hatay Şubesi arasında maaş teklif protokolü imza töreni İlçe milli eğitim müdürü Ahmet Tecimen, Yapı Kredi Bankası Hatay Şubesi Müdürü Ali Doğan ve şube müdürü Ercan Kocakaya’nın katılımı ile gerçekleşti.

EĞİTİMCİLERDEN TECİMEN’E JEST

Narlıca Anadolu Lisesi yönetimi ziyaret ettiği İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen’e jest yaptılar. Adının yazılı olduğu Türk Bayraklı isimliği hediye eden heyete Tecimen teşekkür etti. Hediye karşısında hem duygulanan hem de gururlanan Tecimen, heyete ziyaretleri için teşekkür etti. Müdür Tecimen, Antakya Ayşe Fitnat Ortaokulu TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarına katıldı. Fuarda öğrencilerin sergilediği eserlerle yakından ilgilenen Tecimen, öğrencilerle sohbet ederek bilgilendirmelerde bulundu.haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.