Meşale Gazetesi

TECİMEN EĞİTİMİN KESİNTİSİZ DEVAMI İÇİN ÇALIŞIYOR

TECİMEN EĞİTİMİN KESİNTİSİZ DEVAMI İÇİN ÇALIŞIYOR

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, pandemi koşulları altında da olsa eğitim-öğretimin kesintisiz devamının sağlanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Tüm mesaisini okul ziyaretlerine ayıran ve denetimlerini sıklaştıran Tecimen, kış ortamında hastalıkların yayılımının önüne geçilmesi için hijyen kurallarına sıkı sıkıya uyulmasını tembihliyor.

Tecimen, son ziyaretlerinde hem denetim yaptı, hem de öğrencilerle buluşarak sohbet etti. Bu kapsamda Narlıca İmam Hatip Ortaokulu’nu ziyaret eden Tecimen, okulda gerçekleştirilen kaynak kitap dağıtımı programına katıldı. Sınıflara şube müdürleri Ugur Erkin ve Osman Şevket İyi ile birlikte giren İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, öğrencilere üç adet kaynak kitabın dağıtımını yaptı. Tüm Dersler Soru Bankası kitabını İmam Hatip Okullarının nicelik ve niteliğini artırmak için faaliyetler yürüten şehrin önemli derneklerinden Hatay İmam Hatipliler Derneği Hatim Der hediye ederken, diğer iki soru bankasını ise Milli Eğitim Bakanlığı tarafından öğrencilere hediye edildi.

TECİMEN: EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, dağıtımın ardından yaptığı açıklamada; “Kırtasiye kırtasiye ders kitabı arayan öğrenciler idik. Ancak geldiğimiz noktada bir yandan devletimiz diğer taraftan Sivil Toplum Kuruluşlarımız öğrencilerimize ücretsiz kitap dağıtımı yapıyor. Bunun ne kadar önemli olduğunu ifade etmek istiyorum. Bakanlığımıza ve Hatim-Der’e teşekkür ediyorum” dedi.
Tecimen, buradaki istişarelerin ardından Binası güçlendirmeye alındığı için Şehit Sergen Pamukçu Ortaokuluna geçici olarak taşınan Dr. Mustafa Gencay Anadolu Lisesini ziyaret etti. Süreç ile ilgili idareci ve öğretmen arkadaşlarla görüşen Tecimen, okulun tadilat durumunu inceledi.
Tecimen, çalışmalarını eğitimin sürdürülebilmesi için yerine getirmeye devam ediyor.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.