TECİMEN İLE ANTAKYA YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR

TECİMEN İLE ANTAKYA YENİ DÖNEME HAZIRLANIYOR

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, çalışmalarıyla eğitim camiasının yeni döneme hazır olarak girmesini sağlayacak. Başta tadilatları süren eğitim kurumları olmak üzere mevcuttaki okullardaki eksiklerin tamamlanması, okul olmayan bölgelerdeki eğitimin planlanması, tayini çıkan eğitimciler, eğitim personelleri ve öğrencilerin eğitim kurumlarındaki rahatı için tüm ayrıntıların planlandığı toplantıları peşpeşe düzenleyen Tecimen’in tek amacı 2024-2025 eğitim öğretim sezonunun geçmiş dönem gibi sorunsuz şekilde tamamlanması olacak.

YENİ EĞİTİMCİLERE KUCAK AÇTI

Antakya’yı ayağa kaldırma yolunda eğitimin önemli rolünün olduğunu her platformda vurgulayan Tecimen, bu kapsamda kent eğitimine nefes olmaya gelen yeni eğitimcilere de kucak açtı. Eğitimcilerin barınma gibi temel ihtiyacının yanı sıra her sorununda yanlarında olacaklarını kaydeden Tecimen, eğitimcilere de güvence verdi. Antakya’nın yeni eğitim dönemine hazır olması için elinden gelen tüm gayreti gösteren Tecimen, kent halkı tarafından çalışmaları dolayısıyla takdir görüyor.Haber:Fadime ÇAYLI

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.