TECİMEN: ÖĞRENCİLER GELECEĞİMİZ VE UMUDUMUZDUR

TECİMEN: ÖĞRENCİLER GELECEĞİMİZ VE UMUDUMUZDUR

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, yeni eğitim öğretim yılı öncesinde bir açıklama yayınlayarak dönemin hayırlı olması temennilerini iletti.

Müdür Tecimen yayınladığı mesajda; “2024-2025 Eğitim-Öğretim yılına ve akabinde Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli programını uygulamaya başlamanın sevinci ve heyecanı içindeyiz. İlk kez okula başlamanın heyecanı ile yürekleri çarpan minik yavrularımıza, okuluna kavuşmanın mutluluğunu yaşayan sevgili çocuklarımıza ve onurlu mesleği seçen değerli öğretmenlerimize Eğitim-Öğretim yılının başarılı ve hayırlı olmasını diliyorum. Sevgili Öğrenciler ve Değerli Öğretmenlerimiz; Sizler eğitimin temel yapı taşlarısınız. Eğitim-öğretim alanında yapılan her türlü fedakârlık, çaba ve yatırım, siz öğrencilerimiz içindir. Türkiye Yüzyılı Maarif Modelinin de nihai hedefi olan yetkin ve erdemli insanlar yetiştirme noktasında da siz değerli öğretmenlerimiz; kutsal mesleğin onurlu birer üyesi olarak öğrencilerimizin yetişmesinde yapacağınız fedakârlıklardan asla şüphemiz yoktur. Bugünkü ulaştığımız noktada sizlerin büyük payının olduğu bilincindeyiz.  Öğrencilerimiz, başarıya ulaşmada; sorumluluk duyma, planlı çalışma, kararlı olma ve kendine güvenme başarının olmazsa olmazlarıdır. Zararlı alışkanlıklardan kaçınınız. Sizler başarılı oldukça, bizlerde mutlu ve huzurlu olacak, geleceğimize güvenle bakacağız. Öğretmenlerimiz,  Aziz Milletimizin geçmişinde ve bugününde sizlerin birikimi, emeği ve izi olduğunun idrakindeyiz. Ülkemizin geleceği sizin şefkat dolu yüreğinizdedir. Bu duygularla, Öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve eğitim camiasına başarılar diliyor, 2024-2025 eğitim-öğretim yılının sağlık, mutluluk, huzur ve başarılarla dolu geçmesini temenni ediyor; Türkiye Yüzyılının ışığında birlik ve beraberlik içinde aydınlık yarınlar diliyorum” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

REKLAM ALANI
ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.