TECİMEN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNÇLERİNE ORTAK OLDU

TECİMEN, ÖĞRENCİLERİN KARNE SEVİNÇLERİNE ORTAK OLDU

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen ve Şube Müdürleri Yalçın Balcı ve Kubilay Kurt, İstanbul Galata Airport (İGA) Konteyner Kent’te eğitime devam eden Fevzi Çakmak İlkokulu’nu ziyaret ederek öğrencilerin karne sevinçlerine ortak oldular.Ziyaret sırasında Müdür Tecimen ve beraberindeki şube müdürleri, öğrencilere karnelerini dağıtarak onları tebrik etti. Tecimen, öğrencilere hitaben yaptığı konuşmada, “Sizlerin başarıları bizler için büyük bir mutluluk kaynağı. Bugün aldığınız karneler, yıl boyunca gösterdiğiniz çabanın ve emeğin bir göstergesidir. Hepinizi tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum,” dedi.Öğrencilere hitap ederken, eğitim hayatının önemine ve sürekli öğrenmenin gerekliliğine vurgu yaptı.Öğrencilerin karne heyecanına ortak olan Tecimen ve şube müdürleri, öğrencilerle birebir ilgilenerek onlara gelecekteki hedefleri hakkında sorular sordular.

Öğrencilerin yüzlerindeki mutluluk ve heyecan, törene katılan herkesin duygusal anlar yaşamasına neden oldu. Öğrenciler, karnelerini alırken büyük bir sevinç yaşadı ve bu özel günlerinde yanlarında olan müdür ve öğretmenlerine teşekkür ettiler.Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.