TECİMEN OKULLARI DENETLEDİ

TECİMEN OKULLARI DENETLEDİ

Geçtiğimiz günlerde Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Ahmet Tecimen, göreve başladığı günden bu yana eğitim yuvalarını ziyaret ederek eksikleri yerinde tespit ediyor. Koronavirüs pandemisi sürecinde okullardaki eksiklerin acilen giderilmesi, eksiksiz ve kaliteli eğitim ortamının sağlanmasındaki hassasiyeti ile bilinen İlçe Müdürü Tecimen, son olarak Antakya’ya bağlı Derince Şehit Coşkun Akşit İlk ve Ortaokulu ile Anayazı İlkokulu’nu ziyaret etti. İlçe milli eğitim müdürü Ahmet Tecimen, ziyaretlerinde okul idareleri ve öğretmenlerden salgın dönemi eğitim öğretim faaliyetleri hakkında bilgi aldı. Öğrenciler ile sohbet ederek, yeni eğitim öğretim yılında başarılar diledi.

Tecimen; Öğrencilerle sohbetinin ardından öğretmenler odasında okul idareleri ve öğretmenlerle bir araya gelen Tecimen, burada öğretmenlerle sohbet ederek ve görüş, önerilerini dinledi. Tecimen, okul yönetimlerine yönelik yaptığı konuşmada, “Gücümüz yettiğince okullarımızı gezerek, öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle bir araya geliyor öğrencilerimizin ve öğretmenlerimizin taleplerini dinliyoruz. Bize emanet edilen öğrencilerimizi nitelikli bir eğitim ile en iyi şekilde geleceğe hazırlamak için var gücümüz ile çalışıyoruz. Eğitim ve öğretime katkı sağlayan tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen, Derince Şehit Coşkun Akşit İlk ve Ortaokulu ile Anayazı İlkokullarında yürüttüğü çalışmalarından dolayı okul idareleri ve öğretmenlere teşekkür ederek ziyaretini sona erdirdi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.