TECİMEN’DEN HATAY RAM’A ZİYARET

TECİMEN’DEN HATAY RAM’A ZİYARET

Antakya’da eğitim alanında yaptığı çalışmalarla adını duyuran Antakya İlçe Milli Eğitim İlçe Müdürü Ahmet Tecimen ziyaret ve incelemelerini sürdürüyor.

Tecimen son olarak Hatay Rehberlik ve Araştırma Merkezini ziyaret etti. Tecimen’e ziyaretinde İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Salih Özgün de eşlik etti. Tecimen, Hatay Rehberlik ve Araştırma Merkezi müdürü Seyhan Yılmaz ile görüşerek kurum hakkında bilgi aldı. Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada; “İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Salih Özgün Hatay Rehberlik ve Araştırma Merkezini ziyaret ederek kurum müdürü Seyhan Yılmaz’dan kurum hakkında brifing aldılar” denildi.

MHP’LİLERDEN TECİMEN’E ZİYARET

MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP Antakya İlçe Başkanı Mehmet Kanlı ve TÜRKAV Antakya İlçe Başkanı Mehmet Delioğlu Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen’i ziyaret etti. Ziyarette Antakya’da eğitimin güncel konuları üzerinde istişarelerde bulunuldu. Müdür Tecimen heyete ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.