TECİMEN’DEN VALİ MASATLI’YA TEŞEKKÜR

TECİMEN’DEN VALİ MASATLI’YA TEŞEKKÜR

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdür Ahmet Tecimen, kentteki eğitim yuvalarının güçlendirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor.

Müdür Tecimen, öğrencilerin yeni dönemde okullarına kavuşmalarını sağlamak için gece gündüz demeden mahallelerdeki inşaat çalışmalarını denetliyor. Tecimen, son olarak Hatay Vali Yardımcısı Gökay içen ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Öztürk ile birlikte inşaat çalışmaları süren okullarda incelemelerde bulundu.

“ANTAKYA’DA HASARLI OKUL KALMAYACAK”

REKLAM ALANI

Hatay Valiliği’nin destekleriyle kentte hasarlı okulun kalmayacağını belirten Tecimen, eğitimin alt ve üstyapısını güçlendirmek için var güçleriyle çalışmaları sürdüreceklerini belirtti. Hatay Valisi Mustafa Masatlı’ya eğitime olan hassasiyeti dolayısıyla teşekkürlerini sunan Tecimen, öğrencileri yeni dönemde okullarında ağırlayacakları için mutlu olduklarını, yaz ayı boyunca imkanlar dahilindeki tüm okullarda çalışmaların tamamlanacağını ifadelerine ekledi.Haber.Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.