“TECİMEN’İN KAYINPEDERİ DEFNEDİLDİ”

“TECİMEN’İN KAYINPEDERİ DEFNEDİLDİ”

Antakya İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Tecimen’in hayatını kaybeden kayınpederi merhum Beşir Şerbetçioğlu’nun cenazesi ailesi ve sevenlerinin katılımıyla defnedildi.

Aynı zamanda Cemil Meriç Anaokulu Okulöncesi Öğretmeni Bilgen Tecimen ile Derince Şehit Coşkun Akşit İlkokulu Müdür Yardımcısı Güldane Şerbetçioğlu’nun da babaları olan merhum Şeretçioğlu’nun cenaze törenine AK Parti İl Başkanı Adem Yeşildal, İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko, Diyanet sen İl Başkanı Hasan Urhan, Memur Sen Eğitim Bir-Sen Başkanı İsmail Bayrakdar, Defne İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Gülistan, okul müdürleri, eğitim camiası mensupları ile ailenin yakınları katıldı.

Antakya mezarlık kompleksinde kılınan cenaze namazının ardından merhumun naaşı dualar ve gözyaşları arasında defnedildi. Hatay Meş’Ale Gazetesi yayın ailesi olarak merhum Beşir Şerbetçioğlu’na Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı dileriz. Hatay Meş’Ale Gazetesi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.