TEKNOFEST 2022 HAZIRLIKLARI HATAY ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TEKNOFEST 2022 HAZIRLIKLARI HATAY ÇALIŞTAYI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü  tarafından düzenlenen Teknofest 2022 Hazırlıkları Hatay Çalıştayı Antakya TOBB Anadolu İmam Hatip Lisesi Konferans Salonunda gerçekleşti.Yoğun katılım ile gerçekleşen çalıştaya Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko,Okul Müdürleri ve Öğretmenler katılım gösterdiler.

2022 yılında Samsun’da düzenlenecek Teknofest Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivaline hazırlık amacıyla “Teknofest 2022 Tecrübe Paylaşım Etkinlikleri” adı altında Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından Genel Müdürlüğe bağlı okullarda görevli öğretmenler ile Teknofest 2021 de finallere kalarak ödül alan öğretmenlerin buluşturulması ve bilgi-tecrübe paylaşımı sağlayacak çalıştaylar düzenleniyor. Türkiye genelinde 18 ilde planlanan çalıştayların Hatay ayağı Antakya TOBB(Türkiye odalar ve borsalar birliği) Anadolu imam hatip lisesinde saat 9.30-14.00 saatleri arasında gerçekleştirildi.

Açılış konuşmasını Hatay İl Milli Eğitim Müdürü Mesut Çerko’nun yaptığı çalıştayın sabah seansında Hatay il millli eğitim müdürlüğü Arge birimden Edip Harak, ödüllü eğitmenler Hayriye Aslan ve Ercan Belgüzar sunumlar gerçekleştirirken Öğle seansında  il genelinden gelerek  çalıştaya katılan öğrenci ve öğretmenlere   Teknofest proje başvurusu ve rapor yazımı hakkında ödüllü eğitmenler tarafından teknik eğitimler verildi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.