Meşale Gazetesi

TEKSÖZ BAKAN MUŞ’A EL OYMASI AYNA HEDİYE ETTİ

TEKSÖZ BAKAN MUŞ’A EL OYMASI AYNA HEDİYE ETTİ

TESK Yönetim Kurulu Üyesi Hatay Esnaf ev Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Hatay’ı ziyaret eden Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a ahşap el oyması ayna hediye etti.

Bakan Muş’un İskenderun’da düzenlenen Hatay İş İnsanlarıyla İstişare Toplantısı’na katılan Başkan Teksöz, Hataylı ustalar tarafından el emeği göz nuru ile işlenen ahşap el oyması aynayı Bakan Muş’a hediye ederek Hatay ürünlerinin güzelliğini bir kez daha gözler önüne serdi. Başkan Teksöz, hediye takdiminin ardından Bakan Muş ile hatıra fotoğrafı çekildi.

TEKSÖZ: BAKAN MUŞ’A ESNAFIN SORUNLARINI İLETTİK

Başkan Teksöz, yaptığı açıklamada, “İlimizi ziyaret eden Ticaret Bakanımız Mehmet Muş beyefendiye esnaf dostu Valimiz Rahmi Doğan, Milletvekillerimiz, yönetim kurulumuz ve ahimizle birlikte ahşap el oyması duvar aynası takdim ettik. Ticaret Bakanımız Mehmet Muş beyefendiye Esnaf ve sanatkârlarımızın genel konularını, talep istek ve sorunlarımızı birlik yönetim kurulu ve oda başkanlarımız ile birlikte aktardık. Bakanımıza teşekkür ediyor başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.Haber:Kader ŞAHUTOĞLU

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.