TEKSÖZ EL SANATLARI FUARINDA

HER STANDI TEK TEK GEZDİ

TEKSÖZ EL SANATLARI FUARINDA

HESOB Başkanı Abdülkadir Teksöz İstanbul’da düzenlenen El Sanatları Fuarına katıldı. Hatay’ı esnaf ve sanatkarlar nezdinde temsil eden Teksöz’ü gören Hataylı katılımcı firmalar fuarda büyük gurur yaşadı.

Esnaf ve sanatkarlar denilince Hatay’da ilk akla gelen isim olan Abdülkadir Teksöz Hatay emeklerini İstanbul’da temsil etmenin gurununu yaşadı. 6-10 Kasım tarihleri arasında Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde mobilya’dan el üretimine kadar birçok sanatı temsil etmek için katılan Teksöz, Yenikapı’da Hataylı stand sahiplerini temsil etti.

HER STANDI TEK TEK GEZDİ

Sosyal medya üzerinde fuar faaliyetleri hakkında paylaşım yapan HESOB Başkanı Abdülkadir Teksöz, “Nisa aksesuar sehpa diyarı Nizamettin koçak kardeşimi CNR mobilya fuarında ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Önemli bir firmamız. Genç kardeşime başarılar diliyorum. Yakın ilgi ve alakalarından dolayı sonsuz teşekkürler. Allah hayırlı işler nasıp etsin. Genel müdürümüz Sayın Necmettin erkân kardeşimiz standımızı ziyaret ettiler. Kendisine Hatay’ımızın meşhur ipek şalını takdim ettim. Ticaret bakan yardımcımız Sayın Sezai Uçarmak Bey standımızı ziyaret ettiler. Bakan yardımcımız Sayın Sezai Uçarmak beye Hatay’ımızın meşhur TESK genel başkanımız saygıdeğer ağabeyim Bendevi palandöken ve yönetim kurulundaki arkadaşlarımızla birlikte fuar alanını gezerek katılan kuruluş ve firmalara başarılar diliyoruz.” paylaşımlarını yaptı. HABER MERKEZİ

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.