TEKSÖZ, ESNAFA SAĞLIK İNDİRİMİ MÜJDESİNİ VERDİ

TEKSÖZ, ESNAFA SAĞLIK İNDİRİMİ MÜJDESİNİ VERDİ

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu üyesi Abdulkadir Teksöz, esnafların yararlanması amacıyla sağlık indirimi protokolü imzaladı. Özel Yaşam Cerrahi Tıp Merkezi’ndeki Göz Hastalıkları Kliniği’nde esnaflara özel olarak uygulanacak olan yüzde 15’lik indirimin imza töreninde Teksöz’ün yanı sıra Özel Yaşam Cerrahi Tıp Merkezi’ndeki Göz Hastalıkları Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Sezer Helvacı da yer aldı.

TEKSÖZ: PROTOKOLDEN TÜM ESNAFLARIMIZ FAYDALANABİLECEK

Başkan Teksöz, imza töreninin ardından protokolün kapsamıyla ilgili yaptığı açıklamasında; “HESOB ile Özel Yaşam Tıp Merkezi Göz Hastalıkları Kliniği arasında yapılan anlaşmaya göre esnafa göz muayene ve ameliyatlarında %15 indirim yapılacaktır. Eski devlet hastanesi yanında Özel Yaşam Cerrahi Tıp Merkezi’ne oda belgesi veya sicil tasdiknamesi ile başvurmanız yeterlidir. Emekli esnafımız da bu sözleşmeden yararlanacak olup herhangi bir belge götürmesine gerek yoktur. Bağ kur emeklisi olması yeterlidir. İşyeri olan veya emekli olan esnafımızın eşi çocukları ve bakmakla yükümlü oldukları anne ve babasıda yararlanacaktır” ifadelerini kullandı. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.