TEKSÖZ, ‘’ESNAFIMIN EMRİNDEYİM’’

TEKSÖZ, ‘’ESNAFIMIN EMRİNDEYİM’’

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, emin adımlarla yoluna devam ediyor. 70’i aşkın oda ve 50 bin esnafın güvenini kazanarak uzun yıllardır esnafa hizmet veren esnafın babası olarak bilinen Başkan Teksöz, tüm odalardan destek mesajları ve ziyaretleri almaya devam ediyor.

BERBERLER ODASI BAŞKANI AYRANCI’DAN TAM DESTEK

Geçtiğimiz günlerde gerçekleşen kongrede Hatay Berberler, Kuaförler ve Güzellik Salonları Odası Başkanı Mahmut Ayrancı, HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’ü ziyaret etti. Başkan Teksöz ile gündeme yönelik sohbet gerçekleştiren Ayrancı, önümüzdeki ay gerçekleşecek olan seçimde Teksöz’e tam destek olduğunu açıkladı.

BAŞKAN TEKSÖZ’DEN ESNAF ZİYARETLERİ

Vargücüyle çalıştığı esnafları her fırsatta ziyaret eden Teksöz, kent genelinde ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Teksöz bu kapsamda Hatay elektronik cihaz tamircileri odası başkanı Adnan Tasçıoglu’nun düzenlediği ustalar ile söyleşi programına katıldı. Teksöz ayrıca Atahanlar Otomotiv işletme sahibi Mehmet Atahan’ı, Hatay oto tamirciler ve elektrikçiler odası başkanı Nizar Hayzaran’ı işyerlerinde ziyaret etti. Başkan Teksöz, esnaflara hayırlı işler dileklerini iletti.Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.