TEKSÖZ, HATAY VALİMİZ ESNAF DOSTUDUR

TEKSÖZ, HATAY VALİMİZ ESNAF DOSTUDUR

Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, koronavirüs pandemisinden olumsuz etkilenen vatandaşlara ve esnaflara yönelik taleplerini Vali Doğan’a birinci ağızdan iletti. Pandemi döneminde gelirleri azalan şoför esnafının önemli harçlarının bu dönemde alınmaması, su fiyatlarında da bu dönemde indirim uygulanmasını öneren Başkan Teksöz, esnaf dostu Vali Doğan tarafından dikkatle dinlendi.

DOĞAN: ÖNERİLERİNİZİN HAYATA GEÇİRİLMESİ İÇİN GİRİŞİMLERDE BULUNACAĞIZ

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay halkına indirimli su, şoför esnafına da çeşitli imtiyazların sağlanması önerileriniz dikkate değer. Bu anlamda esnaf temsilcisi olarak hem şoför esnafının hem de vatandaşların yanında yer almanız takdire şayandır. Bu anlamda girişimlerinizi destekliyor ve bu anlamda katkıda bulunacağımı belirtiyorum” şeklinde konuştu.

TEKSÖZ: DESTEĞİNİZDEN DOLAYI ÇOK MUTLUYUM

Hatay Esnaf ve Sanatkârları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, Vali Doğan’a misafirperverliği ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Başkan Teksöz, ziyarette yaptığı konuşmada, “Hatay halkı olarak uzun zamandan bu yana zor süreçler geçirdik. Bu dönemde vatandaşımıza bir nebze de olsa destek olmak hepimizin görevidir. Sizin gibi esnaf dostu bir valiye sahip olduğumuz için çok şanslıyız. Desteğiniz bizim için çok önemli. Misafirperverliğiniz ve desteğiniz için çok teşekkür ederim” dedi. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.