TEKSÖZ, İSKENDERUN’DA COŞKUYLA KARŞILANDI

TEKSÖZ, İSKENDERUN’DA COŞKUYLA KARŞILANDI

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, İskenderun’da muhteşem şekilde karşılandı.Esnaf ziyareti dolayısıyla gittiği İskenderun’da çok sayıda esnaf tarafından karşılanan Teksöz’ü esnaf bağrına bastı. İskenderun Madeni sanatkarlar esnaf odası olağan genel kurul toplantısına katılan Başkan Teksöz, başkanlığa Ahmet Çardaklı’nın yeniden seçildiği kongrede divan kurulu başkanlığı yaptı.

Başkan Teksöz, dostluk ve kardeşlik ortamında gerçekleşen kongrede tüm esnaflara birlik ve beraberliklerinden dolayı teşekkürlerini sundu. Esnaflarla da sohbet eden Başkan Teksöz, tüm esnaflara kapısının açık olduğunu belirterek esnaflar için yapılan çalışmaları aktardı.

BAŞKAN TEKSÖZ’DEN TEŞEKKÜR

Başkan Teksöz kongrenin ardından İskenderun kooperatif başkanı Atilla Yusuf Kazmacı ve  yönetim kuruluna ziyaret gerçekleştirdi. Ardından İskenderun 1 nolu Kooperatif başkanı Şaban Kekeç’e bütün oda başkanları ile birlikte hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Teksöz, İskenderun bölgesindeki esnaflara yakın ilgi ve alakalarından dolayı sonsuz teşekkürlerini iletti. 24 saat esnafların hizmetinde olduğunu kaydetti. Başkan Teksöz, tüm esnaflara ve oda başkanlarına ilgi ve desteğinden dolayı teşekkürlerini sundu. Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.