Meşale Gazetesi

TEKSÖZ ÖZEL BANKALARI UYARDI, BİRŞEYLER YAPIN

TEKSÖZ ÖZEL BANKALARI UYARDI, BİRŞEYLER YAPIN

Hatay Esnaf odaları Birlik Başkanı Abdülkadir Teksöz salgın sürecinde esnafa destek vermeyen özel bankları uyardı. Ne esnafa kredi konusunda nede kredi kartı ödeme kolaylığı konusunda özel bankaların esnafa yardımcı olmadığını belirten HESOB Başkanı Teksöz, “Artık başınızı ellerinizin arasına alın ve düşünün artık sizlerde elinizi taşın altına koyun ve artık sizlerde bir şeyler yapın “ dedi. Corona virüs salgın süreci içerisinde kamu bankalarının başta esnaf olmak üzere binlerce vatandaşa borçların ve kredi taksitlerinin ertelenmesi konusunda çeşitli olumlu bir yaklaşım sergiledikleri ve bu tutumun binlerce esnafa bir nebze olsa nefes aldırdığını ifade eden Teksöz bu süreçte “Özel bankalar uyuyor”. İfadesini ifadesini kullandı. Teksöz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şöyle dedi.

“Şu pandemi dönemi esnaf ve sanatkârlarımıza hiç bir faydanız olmadı. Ne kredi konusunda nede kredi kartları konusunda hiç bir katkınız ne esnafımıza nede halka oldu.

Artık başınızı ellerinizin arasına koyun ve düşünün bakalım. Sizlerde artık birşey ler yapın”.ifadelerini kullandı. Salgın sürecinin bitmesi halinde esnaf ve sanatkar kesiminin ancak 6 ay sonra ancak nefes alabileceğini belirten HESOB Başkanı Teksöz, “Esnaf kefalet kooperatifi kredi taksitleri mutlaka,faizsiz ötelenmeli ki esnafımız işyerlerini açtıktan sonra çalışarak ancak o zaman ödeyebilir.”dedi. Haber:Ferit LİF

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.