TEKSÖZ’ÜN GECESİ-GÜNDÜZÜ ESNAF

TEKSÖZ’ÜN GECESİ-GÜNDÜZÜ ESNAF

Hatay Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Abdulkadir Teksöz, gece gündüz demeden, mesai mevhumu dinlemeden çalışmalarını sürdürüyor. Gündüz esnafları makamında ağırlayan Teksöz, gece ise esnaflar ve vatandaşlarla gündem değerlendirmelerinde bulunuyor. Başkan Teksöz, önceki akşam  iş hayatının tanınmış simalarıyla bir sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Esnafın babası olarak bilinen ve her kesim tarafından çok sevilen Teksöz’ün gündeme yönelik önemli değerlendirmelerde bulunduğunu belirten Hatay Berberler ve kuaförler odası başkanı Mahmut Ayrancı  “Memleket meselelerinde Milli ve manevi duruş sergileyebilen kıymetli ağabeyimiz, esnafın babası, Hatay’ın kanaat önderlerinden HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ile sohbet ettik. Allah eksik etmesin, yolunu açık etsin inşallah” ifadelerine yer verdi.

DÖRTYOL VE PAYAS’TAN TEKSÖZ’E DESTEK ZİYARETİ

HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz’e ilçelerden destek yağmaya devam ediyor. Başkan Teksöz, son olarak Dörtyol’dan Akder Ekmek fabrikası sahibi Zeki Dere ve Payas’tan Levent Dönmez’i ağırladı. İş dünyasının iki önemli isminden tam destek alan Teksöz, ziyaret ve desteklerinden dolayı teşekkür ettiği iki isme kapısının ve telefonunun her zaman açık olduğunu ifade etti.   Haber:M.Mustafa ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.