TEMEL KASIM AYINDA ATILACAK

TEMEL KASIM AYINDA ATILACAK

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, 52 fabrika kapasiteli Kırıkhan Organize Sanayi Bölgesinin en geç Ekim, Kasım gibi temelinin atılacağını söyledi.

Hüseyin Yayman an itibariyle 52 fabrika için 150 yatırımcının müracaat ettiğini 52’sine ihale usulü yer tahsis edileceğini geriye kalan yatırımcılar için de OSB’de genişleme sahası açılacağını aktardı.

Yayman açıklamasında “Bu proje 90’yı yılların projesi raflarda unutulmuştu. Hatay Valisi Sayın Rahmi Doğan beyin yoğun çabasıyla Raftan indirdik ve yaşama geçiriyoruz. Ön talepler toplandı. Altyapısı hazırlanıyor. Ekim, Kasım, gibi fabrikalar kurulacak. Fabrika demek aş, iş, evlere umut demek. 52 fabrika kuracağız. İlana çıkıldı. Açık ihale yapıldı. 150 iş insanı müracaat etti. Bunların içinden yapacağı istihdama bağlı olarak 52 müteşebbis seçilecek. Dışarıda kalacaklara da genişleme sahası var. Orada ikinci bir OSB yapılacak” dedi. Haber:Fadime ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.