TEMİZYÜREK’TEN KUTLU’YA TEŞEKKÜR

TEMİZYÜREK’TEN KUTLU’YA TEŞEKKÜR

Hatay Gazeteciler Cemiyeti (HGC) Başkanı Abdullah Temizyürek ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ne gösterdikleri ilgiden dolayı CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu’yu parti ilçe binasında ziyaret etti.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ne gösterdikleri ilgi nedeniyle HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve beraberinde bulunan yönetim kurulu üyeleri, CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu’yu ilçe binasında ziyaret ettiler.

Ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirten CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, “Bizler CHP olarak basın özgürlüğü, fikir ve düşünce özgürlüğünü dün olduğu gibi, bugün de, yarın da savunmaya devam edeceğiz. Yerel basınımızın sorunlarını biliyoruz. CHP iktidarında başta basın emekçileri olmak üzere, basının önündeki tüm engelleri kaldıracağız. Bu anlamda kısa bir süre önce 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü geride bıraktık. Başta Antakya İlçemizde olmak üzere tüm basın emekçilerinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü bir kez daha kutluyoruz. Partimizi ziyaret eden HGC Başkanı Abdullah Temizyürek ve Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkür ediyor, görevlerinde başarılar diliyorum.” dedi.

Yapılan konuşmanın ardından HGC Başkanı Abdullah Temizyürek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde Hatay Gazeteciler Cemiyeti’ne gösterdiği ilgiden dolayı CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu’ya bir Teşekkür Belgesi takdim etti.

Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.