TERS EV KONUKLARINI AĞIRLAMAYA BAŞLADI

TERS EV KONUKLARINI AĞIRLAMAYA BAŞLADI

Yapım aşamasında bile defalarca kez haberlere konu olan sosyal paylaşım sitelerinde sık sık yer alan Alınözü’nün yeni ziyaret durağı Ters Ev Altın Konak hafta sonu ilk misafirlerini ağırladı.Tamamı Altınözü Belediyesinin imkanları ile yapılan Altın Konak ziyaretçilerden tam not alırken sosyal paylaşım sitelerinde gündemin konusu oldu. Sokağa çıkma kısıtlamasının kalktığı üçüncü hafta sonunda Hatay’ın tüm ilçelerinden vatandaşlar gezi için Altınözü’nü tercih ettiler.

Covid-19 tedbileri kapsamında tüm tedbirlerin alındığı Altın Konak ve çevresi Altınözü’ne olan ilgiyi bir hayli artıracağın sinyalini ilk günden verdi.

Altınözü Belediye Başkanı Rıfat Sarı’nın “Ters Altın Konak hafta sonu sizlerle buluşuyor. Belediyemiz tarafından Altınözü Millet Bahçemiz içerisinde yapılan Ters Altın Konak’ı görmeye hazır mısınız? Baştan söyleyelim, içeride gezerken başınız dönecek! Tavan ayaklarınızın altında, halılar, koltuklar, dolaplar ve sehpalar tavanda” sözleriyle halkın ziyaretine açıldığını ilan ettiği Ters Altın Konak, vatandaşlardan yoğun bir ilgi gördü.

Ters Ev ile birlikte Asmalı Köprü,Dev Salıncak ve Cam Terası dolaşan ziyaretçiler bu tesislerin ilçeye kazandırılmasında emeği geçen tüm kişi ve kurumlara teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Haber Merkezi

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.