TEŞEKKÜRLER İSTANBUL

Hatay Valiliği himayelerinde, ATSO ve HESOB işbirliğiyle 26-29 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılan “Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri” sona erdi.

TEŞEKKÜRLER İSTANBUL

Hatay Valiliği himayelerinde, ATSO ve HESOB işbirliğiyle 26-29 Eylül 2019 tarihleri arasında yapılan “Hatay Turizm ve Gastronomi Günleri” sona erdi. Hatay’ın tanıtımı için İstanbul Maltepe’de kurulan Tanıtım Günü etkinlikleri 3 gün boyu sürerken, vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gördü.
Maltepe’de son bulan Hatay günleri İstanbulluların yoğun ilgisiyle büyük ilgi görürken,Hatay’ın öne çıkan birçok yemekleri de tanıtılmış oldu.

Hatay Valisi Rahmi Doğan’ın şahsi gayretleriyle 3 gün boyunca dolu dolu geçen günlerin ardından elde edilecek veriler ile yeni yapılacak Ankara ve önümüzdeki yılın İstanbul günleri içinde çalışmalarda sürecek.


SÖYLEŞİLER DÜZENLENDİ
Fuar boyunca birçok etkinlik ve atölye çalışması düzenlenirken birbirinden değerli katılımcılarla yapılan söyleşiler ziyaretçiler tarafından büyük ilgi gördü. Geçtiğimiz yıllara göre daha güzel yapılan organizasyonda Hatay Künefesi ön plana çıkarken, vatandaşların sonraki ilgisi tuzlu yoğurt oldu.
VATANDAŞLAR MUTLU
Fuara katılan vatandaşlar, yapılan etkinlikten mutlu olduklarını ifade ederken, özledikleri lezzetlere kavuşmanın mutluluğunu yaşadılar. Vatandaşlar maskotlarla birçok fotoğraf çektirirken, Hatay’ın gastronomi lezzeti künefen vazgeçmediler. ATSO ve HESOB ortaklıyla yapılan etkinliğin düzenli ve güzel olması dikkatlerden kaçmazken, gelecek yıllar içinde büyük ümit dağıttı. HABER: KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.