TEŞEKKÜRLER LÜTFÜ SAVAŞ

SEÇİMLERDE MİLLİYETÇİ, SEÇİM SONRASI GALACI

TEŞEKKÜRLER LÜTFÜ SAVAŞ

HER ZAMAN MİLLİYETÇİLİK KİSVESİ ALTINDA VATANDAŞLARIN DUYGULARINI SÖMÜREN, GÜNDÜZ ŞEHİT CENAZESİNE KATILIP, AKŞAMINDA GALA GECELERİNDE BOY GÖSTEREN, VATANSEVERLERİN VE ŞEHİT AİLELERİNİN AKLIYLA ADETA ALAYAN EDEN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI LÜTFÜ SAVAŞ’A GERÇEK YÜZÜNÜ GÖSTERDİĞİ İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

1 Haftada 2 Şehit cenazesi ile sarsılan Hatay’da HASİAD’IN aynı gece düzenlediği organizasyon gündeme bomba gibi düştü. Haftasonu yapılan Yayladağı Aba Güreşi etkinliğinde bile Konserler iptal edilirken, Şehidimizin toprağa verildiği gün HASİAD gecesinin konserli bir şekilde yapılması, yapılan etkinliğe büyük gölge düşürdü. HASİAD Başkanı Gökhan AKLAN’ın Mazman Medya sponsorluğunda gerçekleştirdiği etkinliğe sözde Milliyetçi Lütfü Savaş’ın katılması vatandaşın büyük tepkisine neden oldu.

SEÇİMLERDE MİLLİYETÇİ, SEÇİM SONRASI GALACI

Seçimlerden önce Milliyetçi söylemlerle vatandaşla alay eden Lütfü Savaş’ın bu tutumu her kesim tarafından tepki toplarken, Şehit’in toprağa verildiğini günün akşamında şarkıcıların katıldığı bir geceye katılması büyük tepki topladı. HASİAD’ın ise samimiyetsiz tavrı bir kez daha ortaya çıkarken, HASİAD ve BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ hem şehidimize hem de Hataylılara büyük saygısızlık yapma cüreti göstermiştir.

İKİ YÜZLÜ LÜTFÜ

Vatandaşlar ise CHP’li Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın vatandaşların milli duygularıyla alay edercesine hareket etmesine büyük tepki gösterirken, Lütfü Savaş’ı iki yüzlülükle suçladılar. Vatandaşlar, “Bu zat seçimlerden önce kendini dünyanın en iyi milliyetçisi ilan ediyor sözde vatansever davranıyordu. Bakıyorsunuz cenazenin kalktığı akşam Antakya’da hüzün varken bu zat gündüzünde şehit cenazesine katılıp, akşamında Gala gecelerine giderek iki yüzlülük yapmış, Antakyalılara gerçek yüzünü göstermişlerdir. Yazıklar olsun” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

HASİAD SUSSUN

Yapılacak olan etkinliği erteleme imkanı olmasına rağmen bunu yapmayarak geceyi kutlayan ve konseri iptal etmeyen HASİAD ise suskunluğunu sürdürüyor. HASİAD lı yetkililerden şuana kadar herhangi bir açıklama yapılmazken vatandaşlara borçlu olduklarını hatırlatmak istiyoruz. Gerçek yüzlerini gösterip, vatandaşa kim olduklarını açıkça ifade eden HASİAD ve LÜTFÜ SAVAŞ’A TEŞEKKÜR ederek, yapılan saygısızlıktan ötürü Şehit Ailelerimizden ve Antakyalılardan özür diliyoruz. HABER KAZIM ÇAYLI

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.

Copy Protected by Chetan's WP-Copyprotect.